Koelkast specialist het Anker Electroworld

Hieronder vind u de verschillende koelkasten welke er op de markt zijn. 

U kunt natuurlijk ook gelijk een kijkje nemen in onze webshop!


Koelvriescombinatie

De koelvriescombinatie is de meest gebruikte koelkast in huis. De koelvriescombinatie beschikt tevens over een vriesdeel. Dit vriesdeel bevindt zich onder het koeldeel. Er zijn ook modellen waarbij het vriesgedeelte bovenin zit, dan spreekt men over een dubbeldeurskoelkast. In beide gevallen beschikken ze over een eigen koel en vriesdeur. De breedte varieerd tussen de 55 en 70 centimeter. Afhankelijk van uw keuken kunt u kiezen voor een vrijstaande koelvriescombinatie of een inbouw koelvriescombinatie. 


Kastmodel koelkast

Een kastmodel koelkast is een koelkast hoger dan 85cm. De kastmodellen koelkasten zijn alleen voorzien van een koeldeel. De netto inhoud van kastmodel koelkasten kan oplopen tot 350liter.  In een aantal gevallen zijn er kastmodellen koelkasten die beschikken over een klein vriesvak. Dit vriesvak heeft dan een aparte deur binnen in het koeldeel. De maximale hoogte van een kastmodel koelkast kan oplopen tot 2 meter. De breedte varieerd tussen de 55 en 70 centimeter. Vaak kan naast een kastmodel koelkast ook eenzelfde model vriezer worden geplaatst, dit noemen we dan side by side koelkasten.


Tafelmodel koelkast

Een tafelmodel koelkast is een model koelkast met een maximale hoogte van 85cm. De breedte varieerd tussen de 50 en 60 centimeter. Samen met de koelvriescombinatie is dit één van de meest verkochte koelkasten. Dit soort koelkasten heb je vrijstaande modellen en in inbouwmodellen. Van een vrijstaande tafelmodel koelkast kunt u vaak de bovenzijde van de koelkast als werkblad gebruiken, er zijn ook modellen waarvan het bovenblad verwijderd kan worden en die onder uw aanrechtblad gezet kunnen worden. De netto inhoud van een tafelmodel koelkast varieert van circa 100 tot 150 liter inhoud. Net als bij de kastmodel koelkasten zijn er in tafelmodel koelkasten ook types die beschikken over een klein vriesvak. Uiteraard is het ook mogelijk om een vriezer erop eronder of ernaast te plaatsen.


Amerikaanse koelkast

De Amerikaanse koelkast is een grote koelkast waarbij het vries- en koelgedeelte zich naast elkaar bevinden.  Deze Amerikaanse koelkasten worden steeds meer verkocht vanwege de enorme inhoud en de handige functies zoals een watertap en een ice-dispenser met ijsblokjesautomaat, minibar etc. De inhoud varieert natuurlijk per model, maar een netto koelinhoud van circa 350 liter en vriesinhoud van circa 170 liter is zeker niet vreemd.


Wijnkoelkast

Een wijnkoelkast wordt vaak aangeschaft door echte wijnliefhebbers. Wijn moet op de juiste temperatuur gedronken worden om optimaal van de smaak te kunnen genieten. Hiervoor biedt de wijnkoelkast uitkomst. Wijnkoelkasten zijn instelbaar in graden en kan uw wijn op een ideale serveertemperatuur brengen en houden.  Witte wijn heeft een andere temperatuur nodig dan rode wijn. Hiervoor kun je een aparte wijnkoelkast aanschaffen, maar er zijn ook al wijnkoelkasten waarbij u in twee delen de temperatuur kunt instellen. De deuren van deze koelkasten zijn voorzien van een UV-filter. 

Koelkasten 't Anker


Klik hier om in onze webshop uw nieuwe koelkast te vinden.

Home
Over ons
Contact
Sitemap

Tel: 050 - 5252103
E-mail: anker@electroworld.nl

Like ons op Facebook
Openingstijden:
 
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten
Kom langs bij Electro World
Het Anker in Groningen
Ervaar zelf onze vakkennis en unieke service!

 

Producten altijd inclusief bezorgen, plaatsen, afstellen en garantie.

  Ga naar de webshop

Euronics Het Anker

Plan hier uw reparatie in!

eigen gecertificeerde dienst
echte vakzaak
bezorging en plaatsing
altijd garantie

Quooker GroningenHet Anker GroningenWasmachine defect? GroningenJura Groningen
Logo Electro World