Witgoed reparatie Groningen

Wordt uw koelkast niet koud, droogt uw droger niet goed of heeft u andere problemen met uw witgoedapparatuur? Dat is natuurlijk erg vervelend en niet de bedoeling. Het Anker in Groningen biedt gelukkig uitkomst bij deze situatie. Door de kennis van ons eigen reparatieteam zorgen wij voor al uw witgoed reparaties. De witgoedreparatiedienst van het Anker komt bij u aan huis en zorgt ervoor dat uw apparaat snel weer bruikbaar is.

Witgoed reparatie door ervaren monteurs

Omdat wij al ruim 50 jaar ervaringen hebben op het gebied van witgoedreparatie is geen probleem ons onbekend. Een 30 jaar oude wasmachine of een 1 jaar oude wasdroger, onze monteurs vinden de oorzaak van het probleem en zorgen ervoor dat uw apparaat snel weer werkt. Als u voor het Anker kiest weet u zeker dat:

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u weten hoe snel wij u kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op.

Apparaat vervangen

Wanneer een apparaat te veel problemen geeft of de kosten van de reparatie niet meer in verhouding staan met het apparaat zelf, kan het voordeliger zijn om het apparaat te vervangen. Het Anker heeft altijd een ruime voorraad:

Wij voorzien u van deskundig advies en maken samen met u de juiste keuze. Tevens hebben wij een korte levertijd en zorgen wij ervoor dat het apparaat vakkundig geïnstalleerd en getest wordt. Als alles klaar is nemen wij het oude apparaat gratis voor u mee.

nieuwe plan direct reparatie

Online regelen

Bij het Anker BV kunt u online een reparatieafspraak inplannen of uw nieuwe apparaat bestellen in onze webshop. Uiteraard met de service die u van ons gewend bent. Wanneer u via ons reparatieaanvraagformulier het type apparaat en uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor vragen en opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via nummer 050-5252103.

Home
Over ons
Contact
Sitemap

Tel: 050 - 5252103
E-mail: anker@electroworld.nl

Like ons op Facebook
Openingstijden:
 
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten
Kom langs bij Electro World
Het Anker in Groningen
Ervaar zelf onze vakkennis en unieke service!

 

Producten altijd inclusief bezorgen, plaatsen, afstellen en garantie.

  Ga naar de webshop

Euronics Het Anker

Plan hier uw reparatie in!

eigen gecertificeerde dienst
echte vakzaak
bezorging en plaatsing
altijd garantie

Quooker GroningenHet Anker GroningenWasmachine defect? GroningenJura Groningen
Logo Electro World