Het Anker Electroworld | Witgoed in Groningen

Witgoed groningen

Uw witgoed specialist

Op zoek naar nieuwe witgoedapparatuur in Groningen? Het Anker Electroworld heeft een uitgebreide keus aan de beste merken wasmachines, koelkasten, drogers, vriezers en meer. Kom snel bij ons langs aan het overwinningsplein in Groningen, en maak gebruik van de scherpste prijzen. Shopt u liever online? Bezoek dan onze webshop door op de link hieronder te klikken. Wilt u liever direct contact opnemen? Klik dan hier.

Ga naar de webshop

Wat past het beste bij u?

Als u bijvoorbeeld zoekt naar een wasmachine, dan zijn er verschillende topmerken om uit te kiezen. Zo zijn er diverse trommels beschikbaar met een ander formaat. Sommige wasmachines kunnen tot 10 kg aan was draaien. Elk huishouden heeft andere voorkeuren, vandaar dat wij het belangrijk vinden om onze klanten opties te bieden. Vraag onze medewerkers naar onze merken en modellen en kies het witgoed in Groningen dat bij u past.

Scherpe prijzen

Kwalitatief hoogstaande merken wasmachines kopen in Groningen voor een scherpe prijs? Het kan bij Electroworld! In onze winkel vindt u merken als ATAG, AEG, BOSCH en Electrolux. Vraag onze medewerkers naar de aanbiedingen. Het kan namelijk best zo zijn dat uw merk tijdelijk in prijs is verlaagd.

En dat niet alleen..

Naast witgoed hebben wij als elektronica specialist ook bruingoed, televisies, fornuizen, huishoudelijke apparaten, Hifi apparatuur en meer. Al onze producten vindt u onder elektronica specialist.

Witgoed specialist

Onze merken witgoed

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom werken wij alleen met de beste merken en de beste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u aan het juiste adres bij ons bent.

Wij werken onder andere met de volgende merken:

 

 

inbouwmerken

Kom snel bij ons langs

Al onze merken witgoed vindt u bij ons in de winkel in Groningen, maar ook in onze webshop. Gemakkelijk te navigeren en erg overzichtelijk, zo shop je comfortabel vanuit huis! Klik hier om onze webshop te bezoeken. Heeft u verder nog vragen? Klik dan hieronder om contact met ons op te nemen.

Direct contact opnemen


Home
Over ons
Contact
Sitemap

Tel: 050 - 5252103
E-mail: anker@electroworld.nl

Like ons op Facebook
Openingstijden:
 
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten
Kom langs bij Electro World
Het Anker in Groningen
Ervaar zelf onze vakkennis en unieke service!

 

Producten altijd inclusief bezorgen, plaatsen, afstellen en garantie.

  Ga naar de webshop

Euronics Het Anker

Plan hier uw reparatie in!

eigen gecertificeerde dienst
echte vakzaak
bezorging en plaatsing
altijd garantie

Quooker GroningenHet Anker GroningenWasmachine defect? GroningenJura Groningen
Logo Electro World