Vaatwasser specialist het Anker Electroworld

Op de markt zijn er verschillende soorten vaatwassers, hieronder vindt u een overzicht opgedeeld in Inbouw en vrijstaande vaatwassers. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel om u perfect te laten informeren over de voordelen van een moderne vaatwasser of u kunt rustig eens een kijkje nemen in onze webshop om ons assortiment aan vaatwassers te bekijken.


Inbouw:

Volledig geïntegreerd: Deze vaatwassers komen steeds meer voor. De omschrijving verklapt al dat deze volledig weggewerkt wordt in uw keuken. De vaatwasser wordt veelal tegen de onderkant van uw aanrechtblad vast gemonteerd. Het frontpaneel loopt net zo ver door als de rest van de keukenkastjes. De bediening vindt u, zodra u de deur opent aan de bovenzijde van de deur. In deze vaatwassers vind je nog een aantal afwijkende modellen. In de hoogte maat heb je het standaard model en een verhoogd model. De maten varieren van 815-875x600x550mm bij een standaard model tot 865-925x600x550mm bij een verhoogd model.

Geïntegreerd: Deze vaatwassers variëren ten opzichte van een volledig geïntegreerde vaatwasser alleen met het bedieningspaneel. Een geïntegreerde vaatwasser heeft namelijk het display aan de voorkant zichtbaar. Deze vaatwassers worden steeds minder populair en worden doorgaans alleen verkocht voor in een bestaande keuken. Ook deze uitvoeringen zijn verkrijgbaar in 2 hoogte modellen.

Onderbouw:  Uiterlijk ziet een onderbouw vaatwasser er uit als een geïntregeerd model. Veelal worden ze geleverd met een volledig roestvrijstalen frontpaneel.

Vrijstaand:

Vrijstaande vaatwassers kunnen overal geplaatst worden zolang er maar een water aan- en afvoer aanwezig zijn in de ruimte. Ze worden doorgaans geleverd in het wit of in RVS. De vaatwasser past ook in een inbouwnis. 


Neem een kijkje in de webshop voor onze vaatwassers.

Home
Over ons
Contact
Sitemap

Tel: 050 - 5252103
E-mail: anker@electroworld.nl

Like ons op Facebook
Openingstijden:
 
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten
Kom langs bij Electro World
Het Anker in Groningen
Ervaar zelf onze vakkennis en unieke service!

 

Producten altijd inclusief bezorgen, plaatsen, afstellen en garantie.

  Ga naar de webshop

Euronics Het Anker

Plan hier uw reparatie in!

eigen gecertificeerde dienst
echte vakzaak
bezorging en plaatsing
altijd garantie

Quooker GroningenHet Anker GroningenWasmachine defect? GroningenJura Groningen
Logo Electro World