anker

TV reparatie Groningen

Wij hoeven het u waarschijnlijk niet eens te vertellen, maar het is ontzettend jammer als de televisie in uw huis kapot gaat of niet meer goed werkt. Gelukkig staan ons eigen team met reparateurs voor u klaar om uw TV te repareren.

Wat is de oorzaak?

De TV is een elektrisch apparaat, waarbij dan vanzelfsprekend ook veel kapot aan kan gaan. Wel zien we het ene probleem vaker voorkomen dan het andere. Aan welke dingen kun je denken?

Maar naast deze vaker voorkomende problemen kunnen er ook andere problemen optreden. U kunt altijd contact met ons opnemen om informatie of advies te vragen over uw defecte TV.

TV repareren door Electroworld in Groningen

Één van onze tv reparateurs komt graag bij u langs voor uw tv reparatie. Want het is natuurlijk het makkelijkste om dat bij u thuis direct al op te lossen. Zo hoeven we de televisie niet onnodig te verplaatsen en soms is de situatie van de televisie bij u thuis wel iets wat kan helpen met het oplossen van het probleem. Mocht het toch zo zijn dat één van de tv reparateurs de reparatie niet direct kan uitvoeren, dan nemen wij uw tv mee naar onze werkplaats. Wij plaatsen direct een tv in bruikleen, zodat u toch televisie kunt kijken. 

Direct uw televisie door onze tv reparateur laten repareren? Plan uw tv reparatie direct in of neem direct contact met ons op (050-5252103).

nieuwe plan direct reparatie

Home
Over ons
Contact
Sitemap

Tel: 050 - 5252103
E-mail: anker@electroworld.nl

Like ons op Facebook
Openingstijden:
 
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten
Kom langs bij Electro World
Het Anker in Groningen
Ervaar zelf onze vakkennis en unieke service!

 

Producten altijd inclusief bezorgen, plaatsen, afstellen en garantie.

  Ga naar de webshop

Euronics Het Anker

Plan hier uw reparatie in!

eigen gecertificeerde dienst
echte vakzaak
bezorging en plaatsing
altijd garantie

Quooker GroningenHet Anker GroningenWasmachine defect? GroningenJura Groningen
Logo Electro World