Euronics Het Anker, uw elektronicawinkel in Groningen

Al meer dan 50 jaar uw elektronicawinkel met unieke service en een eigen technische dienst

Het anker Euronics in Groningen is al ruim 50 jaar de elektronicawinkel voor u. Wij zijn de specialist in audio, video en witgoed van Groningen. Bij Elektronicawinkel Euronics het Anker in Groningen verzorgen wij het totaalpakket. Kom langs bij Elektronicawinkel Euronics het Anker en ervaar onze vakkennis en unieke service zelf in onze elektronicawinkel. U kunt onze elektronicawinkel vinden aan het Overwinningsplein in Groningen

Waarom kiezen voor Elektronicawinkel Euronics ’t Anker in Groningen?

Het ruime assortiment van uw elektronicawinkel in Groningen

In onze elektronicawinkel in Groningen bieden wij u witgoed en elektronicaproducten aan. Dit varieert van huishoudelijke apparaten tot de mooiste televisies en koelkasten. Ook voegen wij vaak nieuwe producten toe aan ons assortiment. Deze producten kunt u vinden bij de pagina noviteiten. Elektronicawinkel het Anker in Groningen werkt samen met Euronics. Dit is de grootste elektronicawinkel van Europa. Hierdoor kunnen wij goedkoop inkopen bij het Anker. Dit zorgt ervoor dat wij de topmerken voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Winkel online bij elektronicawinkel Euronics Het Anker

We kunnen het niet genoeg benadrukken, onze eigen technische dienst staat altijd klaar voor al uw technische problemen. Maak daar gebruik van. Verder hebben wij een goede garantie op al onze producten. Of wij ook bezorgen en installeren? Jazeker! Ook dit doen wij altijd voor u als u dit wenst. Redenen genoeg om elektronicaspecialist Euronics Het Anker te bezoeken. Nu al uw aankopen doen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Hier kunt u uw producten uitzoeken, vergelijken, kiezen en bestellen. Thuis laten bezorgen, of zelf afhalen in onze winkel? Aan u de keuze. Ga direct naar onze webshop!

Of kom eens langs bij Euronics Het Anker!

Kom snel eens langs en ervaar onze vakkennis en unieke service zelf! Wij zijn te vinden aan het Overwinningsplein 54 in Groningen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de telefoon, u kunt bellen naar 050 - 5252103. Mailen kan natuurlijk ook naar anker@euronics.nl. Graag tot ziens bij elektronicawinkel Euronics Het Anker te Groningen!

Home
Over ons
Contact
Sitemap

Tel: 050 - 5252103
E-mail: anker@electroworld.nl

Like ons op Facebook
Openingstijden:
 
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten
Kom langs bij Electro World
Het Anker in Groningen
Ervaar zelf onze vakkennis en unieke service!

 

Producten altijd inclusief bezorgen, plaatsen, afstellen en garantie.

  Ga naar de webshop

Euronics Het Anker

Plan hier uw reparatie in!

eigen gecertificeerde dienst
echte vakzaak
bezorging en plaatsing
altijd garantie

Quooker GroningenHet Anker GroningenWasmachine defect? GroningenJura Groningen
Logo Electro World