Uw elektronicaspecialist uit Groningen, Electroworld Het Anker!

Meer dan 50 jaar uw elektronicaspecialist met unieke service én een eigen technische dienst

Het Anker Electroworld is al ruim 50 jaar de audio-, video- inbouw- en witgoedspecialist van Groningen met de allerbeste service. Bij ons krijgt u altijd het totaalpakket: goed en persoonlijk advies over het product dat het beste bij u past en na verkoop, indien gewenst, bezorgen en installeren wij uw product vakkundig.  Natuurlijk bieden wij hulp bij een onderhoudsbeurt en vergeet vooral niet onze unieke technische dienst. Wij repareren al uw elektrische producten. Kom langs bij elektronicaspecialist Het Anker en ervaar onze vakkennis en unieke service zelf! Sinds kort hebben we ook Quooker, Smeg en Jura in ons assortiment.  U vindt ons aan het Overwinningsplein in Groningen.

Het ruime assortiment van uw elektronicaspecialist met merken als; Smeg, Jura, Quooker, Bosch, Asko e.d.

In onze winkel in Groningen bieden wij u witgoed- en elektronicaproducten variërend van huishoudelijke apparatuur tot de mooiste televisies en koelkasten aan. Vaak voegen wij nieuwe producten aan ons assortiment toe. Houdt de pagina noviteiten in de gaten om op de hoogte te blijven! Het Anker werkt samen met Electroworld, Europa's grootste internationale inkoopcombinatie. Op deze manier kunnen wij als elektronicaspecialist u vrijwel alle topmerken voordelige aanbieden! Regelmatig voegen wij merken aan ons assortiment toe. Kort geleden hebben wij Jura en Quooker toegevoegd.

Bent u een koopjesjager? Bekijk dan onze acties voor de mooiste aanbiedingen!

Winkel online bij elektronicaspecialist Electroworld Het Anker..

We kunnen het niet genoeg benadrukken, onze eigen technische dienst staat altijd klaar voor al uw technische problemen. Maak daar gebruik van. Verder hebben wij een goede garantie op al onze producten. Of wij ook bezorgen en installeren? Jazeker! Ook dit doen wij altijd voor u als u dit wenst. Redenen genoeg om elektronicaspecialist Electroworld Het Anker te bezoeken. Nu al uw aankopen doen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Hier kunt  u uw producten uitzoeken, vergelijken, kiezen en bestellen. Thuis laten bezorgen, of zelf afhalen in onze winkel? Aan u de keuze. Ga direct naar onze webshop!

Of kom eens langs bij Electroworld Het Anker!

Kom eens langs en ervaar onze vakkennis en unieke service! Wij zijn te vinden aan het Overwinningsplein 54 in Groningen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de telefoon, u kunt bellen naar 050 - 5252103. Mailen kan natuurlijk ook naar anker@electroworld.nl. Graag tot ziens bij elektronicaspecialist Electroworld Het Anker te Groningen!

het ankerinbouw apparatuur groningensmeg waterkoker groningenjura groningen

Home
Acties
Over ons
Contact
Sitemap

Like ons op Facebook
Openingstijden:
 
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Neem contact op!
 
050 - 5252103
anker@electroworld.nl
Kom langs bij Euronics
Het Anker in Groningen
Ervaar zelf onze vakkennis en unieke service!

   Waarom Het Anker?

Producten altijd inclusief bezorgen, plaatsen, afstellen en garantie.

  Ga naar de webshop

Euronics Het Anker

Of plan hier uw reparatie in!

Quooker GroningenHet Anker GroningenWasmachine defect? GroningenJura Groningen
Logo Electro World
Bel of mail Het Anker